Bekijk de aanwezige foodtrucks!

                   

Op het grootste Moederdag diner van Nederland – waarin het belang van gezonde voeding centraal staat – kan de aanwezigheid van biologische wereldse gerechten natuurlijk niet missen. Daarom hebben we een brede selectie gemaakt van hippe foodtrucks. Tijdens het diner op zaterdag 7 mei kan je zelf kiezen uit welk keuken jij een gerecht gaat proberen! Hieronder een overzicht:

HIEPER DE PIEPER – Biologische snackbar

Weekeinde 02-08-15 Nederland Amsterdam, Weekeinde inbeeld . Amsterdam kookt een happening met veel foodtrucks. Graag of een overzicht van het gebeurenen/of een gezellig beeld mat een paar foodtrucks en terrasjes en etende mensen. Copyright Foto: Matty van Wijnbergen. inbeeld Weekeinde inbeeld . Amsterdam kookt een happening met veel foodtrucks. Graag of een overzicht van het gebeurenen/of een gezellig beeld mat een paar foodtrucks en terrasjes en etende mensen etc. er moet nog wel awat ruimte zijn om teksten kwijt te kunnen. http://amsterdamkookt.nl/

DE PIEPERMOBIEL – Heerlijke frites en zalige Patatas Bravas

Piepermobiel

JOERI TANDOERI – Heerlijke Indian Streetfood gerechten

Joeri

SLA GEREI – Heerlijke salades en lekkere worsten

slagerei

SUBLIME FOODTRUCK – Gezond Aziatisch eten

Vietnamees-512x384

PASTA JOE – Verse homemade pasta

pastabar

BUSKRUID – Verse soep & salade

Buskruid_0

SUSTAINABLE SUSHI – Verse sushi-rolls!

Foodtrucks soesjie Kar

Heb jij je al aangemeld voor het gratis Mama Moringa Moederdag diner? Schrijf je dan snel in!

Het Mama Moringa Moederdag Diner is een initiatief van The Hunger Project en wordt gesponsord door de Nationale Postcode Loterij. Lees meer.

 

   

Terug naar het blog